top of page

Begeleiding verslaving

Roken, drinken, drugs, overmatig eten en snoepen, het kunnen allemaal verslavingen zijn en dus niet zo eenvoudig om er definitief mee te stoppen.

Voorwaarde voor een goede afloop van de behandeling is de absolute wil om te stoppen. Er van overtuigd zijn dat je verslaving slecht is voor je eigen gezondheid en voor je omgeving. Maar ook het verlangen om gezonder te leven, een betere conditie en meer levensvreugde te hebben.

Naast het fysiek aspect is de belangrijkste drijfveer het geestelijke en dat is waar ik je kan helpen. Ik ga je helpen om de juiste "mindset" te hebben om je voornemen om te stoppen en je levensstijl aan te passen ook daadwerkelijk te volbrengen.

Een voorbeeld: afvallen gaat niet over een specifiek dieet. Daar kunt u zelf voldoende voorbeelden en de juiste, die goed bij u past, van vinden op het internet.

Wij leggen de nadruk op het geestelijke aspect, waardoor het eenvoudiger wordt om het vol te houden en je gezondere levensstijl in te passen in de dagelijkse routine. Het overbekende "jojo-effect" kan dus in de prullenbak!

Dit geestelijke welzijn zal altijd resulteren in je fysiek een stuk beter voelen.

Een gezonde geest, in een gezond lichaam!

"Reset Your Body & Mind"

bottom of page